måndag 2 maj 2011

Time to say goodbye

Hallå kära läsare!
Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen och det har helt och hållet med att göra att jag har blivit pappa och inte känner att jag vill prioritera att lägga tiden det tar att aktivt underhålla en blogg.
Jag lever fortfarande som jag lärt här på bloggen och sparar och gnetar - närmar mig så sakteliga den halva miljonen (ca 490.000 kr sparat per idag).
Trots att jag inte hinner underhålla bloggen något nämvärt tycker jag det är kul att kommentera lite kring det som händer i omvärlden, så jag flyttar över till twitter och kör micro-blogg istället.
Om du vill få korta uppdateringar om det som sker med mitt sparande och mina kommentarer på marknaden, bolag så ber jag dig följa med över till twitter, länken för att följa mig hittar du här eller till höger på bloggen.

Tack så jättemycket för den tiden som har varit, att underhålla bloggen och föra en konstruktiv dialog med Er mina läsare har givit mig otroligt mycket under de åren jag hållt på! Jag är övertygad om att utan bloggen och era kommentarer hade jag aldrig lyckats få ett så strukturerat och ambitiöst sparande på plats!

Sköt om er och må ert sparande blomstra! :)

TTFE (Ta ta for ever)
Markus