tisdag 21 september 2010

Politik

Jag skriver inte ofta om politik på den här bloggen, men hela den här SD-grejen skrämmer mig något fruktansvärt...
Är människor verkligen så onda, eller handlar det bara om okunskap eller är folk rent utan bara så naiva att de verkligen tror på dessa rasisters numera lite upputsade fasad?

I dylika situationer brukar jag säga: "Det spelar ingen roll hur mycket man sminkar en gris, det är fortfarande en gris!"

Titta på dessa två klipp, detta är den typ av människor som 5,7% av Sveriges befolkning vill lägga sin och sina barns framtid i händerna på.
Det är denhär typen av människor som ska forma ansvarsfulla statsfinanser, planera för utbildningar och högskoleplatser, ta hand om våra gamla och "typ värna om midsommar" osv... osv...
Här är Sverigedemokraternas ledande politiker i Filipstad:



Här är nästa fena:


Nej, jag ställer mig samma fråga som den Svenske killen på bilden nedanför (som dessutom visar på stor humor i situationens allvar):

7 kommentarer:

m96 sa...

För mig är det långt mer ofattbart hur någon kan rösta på vänsterpartiet.

Svenska media är sedan länge ett stort vänsterpack också och har gjort o kommer o göra allt för o framställa SD som ett gäng rasister med alla knep de kan.
Knäppskallar finns däremot inom alla partier. Bara o ta Ohly o Bodström tex som tom båda har framträdande positioner.

SD kommer få fler röster tills någon löser de faktiska problemen med den sedan 20 år havererade invandringspolitiken i Sverige. För det är det det handlar om. Även om det tydligen är oerhört svårt för många att fatta detta mkt mkt enkla samband.

Anonym sa...

Verkar som du är okunnig och massmedielögner, censur, våld och hot som SDare utsätts för.

Verkar även som du inte förstår konsekvenserna av islamisering. Detta med SD är bara början, fortsätter kolonialiseringsinvandringen kommer SD ha runt 20% om några val.

Bryggarn' sa...

m96: Jag skulle aldrig får för mig att lägga en röst på V(PK) heller. Att Ohly på sin valvaka uppmanar till utomparlamentariska aktioner tycker jag är lika skrämmande som SD. Men lyckligt nog står jag inte i en situation där jag måste välja V eller SD - det finns demokratiska partier i Sverige än.

Anonym: På vilket sätt anser du att jag verkar okunnig? Vad grundar du det på? Vilka tycker du konsekvenserna av islamisering är och på vilket sätt påverkar de Sverige?

Anonym sa...

Är det kanske du Markus som är lurad, om du tror att en persons inkompetens skulle återspegla ett helt parti. Partiledningen är högst kompetent och i de flesta fall högutbildad.

Sen ska man inte heller glömma att 340000 svenskar röstat på Sverigedemokraterna. En så stor grupp kanske har något att säga...

När nu Moderaterna och övriga av etablissemangets partier som bederiver kolonialiseringsinvandring vill ändra på spelreglerna i utskotten för att tysta 340000 svenskar, då inser nog fler att något är mycket fel i Sverige.

Sverige är en DEMOKRATUR:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

Här är ännu ett exempel på att något är fel när invandrare föstår och inser detta, det är väl trots allt de som lever i detta kaos som etablissemangets partier har skapat.

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/20/ring-pi-det-gjorde-greken-som-rostade-pa-sd/

Anonym sa...

Här är lite information om Socialdemokraternas och Alliansens nationalsocialistiska historia.

http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/downloads/2010/09/Nazismen-Alliansen-och-Socialdemokraterna.pdf

Bryggarn' sa...

Anonym: Det är just det som skrämmer mig - att partiledningen är kompetent.
Tonåringar med rakade skallar som har Dr Martens och super sig fulla, skriker slagord och sparkar på folk kommer sällan så långt inom samhällsdebatten. De brukar få debattera genom galler på någon anstalt.
Det är de välutbildade som är förståndiga nog att linda sin rasism i vackra ord som trygghet, tradition osv som skrämmer mig.
"Blöjnassar" (som beskrivna ovan) har kallat mig landsförädare och sparkat på mig för att jag tycker att människor är lika värda - men det är ändå inte dem jag är rädd för.

På vilket sätt skulle SD framstå som bättre för att det går att smutskasta övriga partier?

Nej, jag gillar inte detta förakt av muslimer helt enkelt. Jag kan inte säga att jag tycker om islam, däremot har människor rätt till religionsfrihet. Så är det bara.

Anonym sa...

Det som jag tycker är fel är att kalla SD för ett rasistiskt parti för att man vill begränsa invandringen. Vår svenska ekonomi klarar inte av att vi ska ta hand om fler invandrare. Det är inte fel att sattsa på de individer som finns i Sverige och se till att de får utbildning och kommer in i samhället. Det som är rasistiskt är att hålla på med massinvandring och placera dem i förortena och säga sköt er själva här har ni lite skattepengar! I förorterna kan inte hälften svenska, min granne har bott i Sverige i 20 år och kan inte svenska, det kallar jag utanförskap!