måndag 26 oktober 2009

Close, close but yet so far away

Grafen nedanför visar totala utvecklingen för hela min portfölj sedan jag började spara i början av 2007. Förra veckan var jag och snuddade vid nollan, bara -0,23% men sedan vände börsen ner igen. För tillfället är jag nere på -1,66%. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får se plus under året, det har jag inte gjort sedan 2007-11-01.


Snart, snart :)
TTFN
Markus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har blivit väldigt inspirerad av det du skriver och din strategi. Har tidigare bara kört på och i princip köpt det som jag tyckte verkat intressant utan någon analys. Men du har verkligen inspirerat att sätta riktlinjer för sparandet och körandet och framförallt stoploss, något jag varit rätt dålig på använda tidigare.
I framtiden kanske även jag startar en blogg :)

Bryggarn' sa...

Hej MrBulle!
Det gör mig glad att kunna inspirera folk till ett bättre och mer medvetet sparande! Jag tror inte att min strategi är den hemliga nyckeln till all världens rikedom, men det är en strategi som passar mig väldigt väl.
Om du någon gång skriver ner din egen strategi (vilket jag rekommenderar), kom ihåg att det är du som ska leva upp till den till punkt och pricka så det är du som måste vara bekväm med den. Om man inte efterföljer sin strategi till punkt och pricka finns det inte något att skruva på om saker inte går som förväntat.

Lycka till med dina investeringar!
Mvh
Markus