söndag 13 januari 2008

Projekt: Sluta röka

Då har den andra dagen som rökfri börjat.
Den första passerade ganska smärtfritt. Visst är det jobbigt, men det gick ändå.
Jag kör med plåster (24h) och har även köpt hem tuggummin som jag kan ha om det blir riktigt jobbigt. Igår åt jag bara 1 tuggummi.
Igår morse när jag vaknade var jag (som vanligt) väldigt röksugen, jag kastade mig ut i köket och lyckades få på mig ett plåster väldigt fort. När det väl hade börjat verka (10-20 min) så blev det faktiskt ganska behagligt.
I morse när jag vaknade hade jag inte alls lika bråttom. Jag hade ju fått nikotin hela natten så jag klarade mig bra. Jag satte på mitt kaffe i lugn och ro och nu känns det helt ok.
För att summera gårdagen:
1h 30 minuter promenad, vad ska man göra när det sätter in ordentligt? ;-)
2h småirriterad
1 vredesutbrott.
På det stora hela gick det ganska smidigt.
Vi var iväg och kikade på utemöbler igår, vi vill ha en fin grupp att ha på verandan. Dessvärre är vi nog lite för sent ute (vi tänkte handla på rea) så det blir nog att vänta ett tag och handla på fullpris.

Håll tummarna för mig! Det känns väldigt bra den här gången, jag har liksom en magkänsla av att jag är färdigt med rökandet.

TTFN
Markus

Blogged with Flock

2 kommentarer:

Marfina sa...

Låter ju riktigt bra du! Men visst är det jobbigt... och arg blir man när man inte får sitt nikotin! Ingen i ens omgivning är oskyldig längre. Bara häng i där, jag lova att hålla tummarna! *håller hårt*

Markus sa...

Jag vet ju det, det är bara att bita ihop :-)