tisdag 10 juni 2008

Stop-loss Meda utlöst

Igår löstes min stop-loss på Meda ut för 74.50kr/aktie så nu har jag helt plötsligt lite kapital som ligger och skräpar på ett konto med dålig ränta.

Är det kanske läge att hoppa på Boliden idag?

Det ska bli intressant att se hur börsen öppnar idag. Min gissning är att vi tappar mark ganska omgående men att börsen efter öppning i USA kommer återhämta stor del av det och stänga runt plus-minus-noll.
Vad tror du?

Igår var jag och lånade Placera Rätt på biblioteket och döm om min förvåning när det visar sig att de tar 10kr betalat för att reservera böcker. Detta framgick INTE tydligt på hemsidan där jag reserverade boken. Fy och skäms till biblioteket!
Till råga på det tar de inte kort på biblioteket så jag måste hämta ut kontanter för att kunna bli skuldfri. Jag gillar inte kontanter.

TTFN
Markus

Blogged with the Flock Browser

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är synd att bibloteken inte tar kort. Vem har kontaner på sig nu för tiden :)

Jag ska bli rik sa...

Fy. Trodde inte bibliotek var så fula. Om det upprepar sig får du klippa lånekortet framför ansiktet på dem.

Bryggarn' sa...

Inte nog med att de fifflar med att det skulle uppstå en kostnad, det motverkar att man betalar den också! Riktigt fult av dem!

Gustav sa...

Fan alltså. Dom jävlarna låter dig inte bara låna böcker helt gratis, dom tar betalt för reservationstjänsten också. Inte skall man behöva betala extra därför att boklånet måste hanteras manuellt av en bibliotekarie, eller därför att biblioteket skickar ut en påminnelse om att boken har anlänt till biblioteket. Jävla socialist-batikhäxor till bibliotekarier som lurar låntagarna och inte ens vill betala 35 procent i avgift till VISA på reservationsavgiften. Ta tag i detta markus!

Bryggarn' sa...

Gustav: Haha, nu var det väl kanske inte de 10kr det handlade om utan att det inte framgick med önskvärd tydlighet att det skulle kosta 10kr. Att inte ta kort däremot tycker jag är skam, det främjar kontant-missbruket vilket kostar samhället galna summor varje år. Offentliga sektorn har en plikt att vara i framkanten här IMO.