måndag 3 mars 2008

Bröllopsmässa & pyssel

I söndags var vi på bröllopsmässa i Norrköping. Det var jättemysigt att gå runt och titta i alla stånd på allt vackert man kan göra och köpa.
Vi kikade på inbjudningskorttillverkning, smink, ballongdekorationer, kaffe, tårtor, buketter, kläder och modevisning. Det var jättehärlig stämning och jag och min blivande gick och njöt i fulla drag.
Vi plockade på oss massor broschyrer som vi kan kika i här hemma.
Det var tre saker som vi fastnade mest för; ballongdekorationerna, hemmagjorda tiaror och butiken med brudkläder.
Ja, förutom den charmige killen som stod och bjöd på kaffe och choklad förstås, han var också klockren!

Under kvällen var vi hemma och började göra inbjudninskort.
Jag kan inte skriva här hur de kommer se ut i och med att flera av gästerna läser bloggen, men de är superfina! Vi klippte och fixade ca 3 timmar igår och idag har vi fortsatt lika länge. De kommer bli sååå fina!
Det är riktigt mysigt att sitta och klippa kort och dricka thé och småtjattra!
Nu har vi lagt ner för kvällen och ska snart titta på en film.

På ekonomifronten intet nytt förutom en artikel i affärsvärlden "Spelet bakom Direct" som beskriver lite uförligare om budet på Securitas Direct som jag skrev om här

Det kommer bli lite tight med pengar den här månaden, jag har redan gjort av med 1200 av de 3000 som jag har att spendera den här månaden. Känns sådär, men det ska bannemig gå!

TTFN
Markus


Blogged with Flock

3 kommentarer:

Finanskvinnan sa...

Låter jättemysigt!

Markus sa...

Finanskvinnan: Det är det också :D

Marfina sa...

Vad kul att bröllopsmässan gav så mycket inspiration! Jag ser väldigt mycket fram emot att få ett av de där inbjudningskorten!! Ser mig själv som glad gäst på tidernas bröllop! Krama om blivande hustrun från mig också!