fredag 8 februari 2008

Big deals!

Idag sålde jag mina 10 överblivna nikotinplåster för 150kr!
Mycket nöjd! Det innebar att jag fick en slant och även att en av mina kollegor kommer försöka sluta röka!

Jag tycker att presidentvalet i USA borde vara över snart! Jag råkade skriva på forumet i aftonbladet för några månader sedan och sedan dess får jag ett mail varje gång någon skriver där. Har inte lyckats klura ut vad fasen jag använde för lösenord så jag kan inte avregistrera mig.
Rensar ca 30st mail om dagen från min skräppostkatalog hos gmail. Tröttsamt.
Men det slutar nog komma sådana när valet är över.

Hoppla vilket off-topic-inlägg!
Nu ska jag ta mig en öl och njuta av att det är helg!

//Markus

Blogged with Flock

9 kommentarer:

Miss Millionairess sa...

Hihihi - jobbigt!

Marfina sa...

Då har du ju fått tillbaka dina förlorade 150 kronor! Typ. Hur gick det med slowmotion-living? Det kanske blev nu ikväll när du fick ta en öl?

Kram på're!

Markus sa...

Marfina, ja! Visst har jag! Jag tror att idag kommer gå väääääldigt långsamt... Svärmor bjöd på mat och whiskey och vin och whiskey och xante och vin och.... Ja... jag har ont i huvudet :(

Gustav sa...

Grattis till dina 150 kr! Och välkommen till den mörka sidan! Du vet väl att det inte är tillåtet att sälja receptbelagda läkemedel om du inte är ett apotek. ;)

Marfina sa...

Ursäkta att jag lägger mig i men jag tror du är inom lagens ramar ändå broder, om det inte var en praoelev som köpte dem förstås. Nikotinplåster är inte ju receptbelagt om inte köparen är under 18 år.;)

Markus sa...

Gustav, Marfina: Min kommentar blev ju överflödig nu känner jag :)

Gustav sa...

Hmmm, men inte är det väl tillåtet (ännu i alla fall) att sälja nikotinplåster i vanliga butiker ? Kan det då vara lagligt med privathandel...nädu, lite grann av en brottsling är du trots allt! :)

Poor me sa...

Haha det låter lite småjobbigt! Men bra med pengar i alla fall. Och lite off topic inlägg har aldrig skadat någon! :) Det kommer visserligen från någon som fortfarande inte har lyckats att knopa ihop ett inlägg som är on topic men ändå... :)

Markus sa...

Gustav, det kanske inte är helt kosher ändå då. Undrar om jag behöver straffas med ytterligare 150 minuter slow motion nu...

Poor me, du har klockrena inlägg!